Fysiofitness in Nederweert

Sporten onder begeleiding van fysiotherapeut

Bij Fysio- en Manuele therapie Seuren betekent fysiofitness dat u sport onder voortdurende begeleiding van een of meerdere fysiotherapeuten. Om het gewenste resultaat te bereiken, vinden wij constante begeleiding door een gespecialiseerd fysiotherapeut essentieel. De fysiotherapeut kijkt mee, geeft aanwijzingen en helpt u waar nodig. Ook ziet de fysiotherapeut erop toe dat u uw doelstellingen behaalt.

Werkwijze fysiofitness

Vaak volgt fysiofitness na een periode van individuele begeleiding door een fysiotherapeut, maar fysiofitness kan ook op zichzelf staan. De fitnessruimte bevindt zich in het gebouw van Fysio- en Manuele therapie Seuren en is uitgerust met de meest moderne apparatuur. Voor een optimaal effect sport u in kleine, homogene groepen. Elke groep wordt begeleid door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Elke deelnemer volgt zijn eigen trainingsschema, dat regelmatig door de fysiotherapeut wordt aangepast zodat u effectief blijft trainen.

Fysiofitness, voor wie?

Fysiofitness kan volgen op individuele begeleiding door een fysiotherapeut, maar u kunt ook zonder indicatie vooraf met fysiofitness starten. Tijdens een uitgebreide intake bekijkt u samen met de fysiotherapeut of fysiofitness aansluit bij uw eventuele indicaties en bij uw doelstellingen. Mogelijke indicaties zijn het opbouwen van conditie, het vergroten van uw belastbaarheid en het verminderen van (pijn)klachten. Geïnteresseerd in Fysiofitness? Neem gerust contact op met Fysio- en Manuele Therapie Seuren. Tijdens een uitgebreide intake door de gespecialiseerde fysiotherapeut wordt bepaald of fysiofitness aansluit bij uw verwachtingen. Fysiofitness wordt aangeboden op verschillende dagen, in de ochtend- en avonduren.

Tarieven fysiofitness

Het tarief voor fysiofitness is afhankelijk van de duur van het door u gekozen abonnement en de trainingsfrequentie.

prijslijst-ff-2019
Fysiofitness